Az MB Partners évente kétszer rendez munkatársai számára offsite csapatépítést. A legutóbbi alkalom különlegességét az adta, hogy a még Magánbankár néven alapított vállalat most ünnepelte hatodik születésnapját.


MB Partners offsite

E jeles eseményen a munkatársaknak nem mindennapi kihívásokkal kellett megküzdeniük, ezúttal az iroda falain kívül, a szabad ég alatt. Budapesten az egykori csillebérci úttörőtáborban építették fel a Challengeland kalandpályát, mely egy olyan szórakoztató, ügyességi- és több nehézségi fokozatú létesítmény, ahol fákra és fák közé telepített drótköteleken önállóan halad végig a kihívásokra éhező kolléga.

Mindenki maga választja meg azt a pályát, amin úgy érzi, végig tud menni. Ennek az lett a vége, hogy az MB Partners három munkatársát csak alpintechnikát használó szakemberek tudták lementeni a fák lombkoronájából. „Egyes szakértők” szerint ez azt jelenti, hogy a kollégák munkasikereiket kivetítik fizikai teljesítőképességükbe vetett bizalmukra. Úgy látszik,
az előbbi felülmúlja az utóbbit.

Ismerje meg az MB Partners szolgáltatásait!

Új tájékoztatási brosúrát jelentett meg szolgáltatásairól az MB Partners, az IMAP nemzetközi fúziós és felvásárlási hálózat magyarországi képviselője. Az új kiadványból megismerheti, hogy mit nyújt a cégtulajdonosok és a vezető beosztású szakemberek, alkalmazottak számára az cégértékelési és felvásárlási (M&A) piac és ezen túlmenően az MB Partners szolgáltatási-csomagja, melynek részét képezi a Cégértékelés, a Felvásárlási-, a Cégeladási- és a Reorganizációs tanácsadás, illetve a Hosszú távú finanszírozások megszervezése. Az immár hat éve alapított MB Partners utóbbi időszakban lezárt néhány konkrét tranzakciójával és az ügyletek fontos részleteivel is megismerkedhetnek az érdeklődők.

További részletekért kérjük, keressen fel minket az alábbi elérhetőségen:

Aponyi Erzsébet
1024 Budapest, Lövőház utca 39.
Telefon: (06 1) 336 2010
E-mail: erzsebet.aponyi@mb-partners.eu