KÜLDETÉSÜNK

“A Concorde MB Partners hazai magántulajdonú cégek tulajdonosait, illetve magántőke- és szakmai befektető vállalatokat segít cégeladási és felvásárlási tranzakciók megvalósításában Magyarországon. Tevékenységünk során a komplex tranzakciós helyzetek kezelésében szerzett tapasztalatainkra, valamint a független M&A tanácsadókból álló nemzetközi hálózatunkra, az IMAP-re építünk.

Célunk, hogy a magánvállalkozói, magántőkés és multinacionális vállalatok számára nemzetközi színvonalú cégértékesítési, tőkebevonási és felvásárlási valamint a Concorde Értékpapír Zrt-vel együttműködésben tőkepiaci tanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk. Ezt a célt széles helyi és nemzetközi kapcsolatrendszerünk mozgósításával, a fúziós és felvásárlási piacra koncentrálva és a komplex ügyletekre innovatív megoldásokat szállítva érjük el.

Missziónk, hogy nemzetközi hálózatunk Magyarországért felelős szervezeteként e piacok vezető cégértékesítési és felvásárlási tanácsadói legyünk. Célunk, hogy az eredményességre törekvő közép- és nagyvállalatoknak és tulajdonosaiknak prémiumszolgáltatást nyújtsunk, illetve magunk kezdeményezzünk konszolidációs és fúziós tranzakciókat az erre érett és befektetői érdeklődést mutató iparágakban. Ügyfeleinknek visszatérő, stratégiai üzleti partnerei kívánunk a továbbiakban is lenni.”

Nagy Kálmán és
Szendrői Gábor
ügyvezető partnerek