Cégérték évi hat alkalommal jelenik meg magyar nyelven, több, mint tíz éve. Olvasóink jelenlegi és jövőbeni vállalat-tulajdonosok, vállalkozók és cégvezetők. Hasábjainkon a cégeladási-felvásárlási szakma olyan vezető szakembereivel konzultálhat, akik pénzügyi, jogi, adózási, számviteli vagy informatikai tanácsadóként nap mint nap cégek felvásárlását, finanszírozását, eladását valósítják meg.

Szerzők és közreműködők:

  • Szendrői Gábor, a Cégérték főszerkesztője, a Concorde MB Partners ügyvezető partnere.
  • Jalsovszky Pál, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda alapítója, adótervezési és fúziós és felvásárlási tranzakciók jogi szakértője.
  • Ember Zoltán, lapunk grafikusa, aki önálló, megkülönböztető arculatot talált lapunknak.
  • Illetve a Concorde MB Partners alkalmazottai.

Filozófiánk

Célunk egy olyan folyóiratot készíteni, amiből olvasóink folyamatosan tájékozódhatnak, hogy hogyan építhetik értékesebbé cégeiket; ehhez hogyan vonhatnak be finanszírozást; hogyan erősíthetik a vállalatot felvásárlásokkal; és végül, hogy válthatják verítéküket vagyonra. Küldetésünk, hogy segítsünk a magyar középvállalkozóknak mobilabbá, dinamikusabbá tenni cégeiket, hogy azok gyorsabban növekedjenek, valamint regionálisan és páneurópai szinten terjeszkedjenek. Szeretnénk a kiszállás perspektívájával motiválni a most induló vállalkozó generációt, hogy érdemes legyen vállalniuk az inkubációs évek nélkülözéseit és könnyebben felfedezzék a vagyonfelhalmozáshoz vezető utat.

Értékeink

Lapunkat vezető gyakorlati szakemberek írják közvetlen, kendőzetlen, póztalan stílusban. Célunk a szakmánk misztifikálása helyett azt közel vinni Önhöz, tisztelt olvasó, aki talán már most ügyfelünk, ismerősünk, vagy akit esetleg már holnaptól ügyfeleink, befektető partnereink között köszönthetünk.

Cégérték magazin archív számaihoz jó olvasást, és emelkedő cégértéket kíván Önnek:

Szendrői Gábor
főszerkesztő