Tranzakciós fókusz

A Concorde MB Partners kizárólag M&A típusú, azaz cégeladási, felvásárlási, tőkepiaci, kivásárlási és tőkebevonási tanácsadás nyújtására, az ezekhez kapcsolódó stratégiakészítésre és cégértékelések készítésére koncentrál.

Eredményközpontúság

Célunk, hogy ügyfeleink számára a legnagyobb hozzáadott értéket teremtsük. Ezért javadalmazásunk 90%-a az ügyletek sikeres megvalósításától függ. Szelektívek vagyunk és csak a siker kézzelfogható esélyével kecsegtető ügyleteket vállaljuk el és az elvállalt ügyletekért az általunk hozott eredménnyel arányos díjazást kérünk.

Vállalkozói szemlélet

A Concorde MB Partners jelentős része a munkatársak tulajdonában van. A következő előléptetés vagy éves prémium helyett mindannyian cégünk hosszú távú értéknövekedésében vagyunk érdekeltek. Egzisztenciánk és boldogulásunk elsősorban a Concorde MB Partners hírnevének fenntartásától és erősítésétől függ.

Középpontban a hazai vállalkozók

A magyar vállalattulajdonos egy kicsit más, mint a cseh vagy a lengyel, és nagyon más, mint a német vagy a francia. Más a kulturális háttere és más szabályrendszeren belül kénytelen működni. Ezért aztán olyan szakembereket választ legközelebbi tanácsadóinak, akik ismerik ezeket a sajátos megfontolásokat. A Concorde MB Partners munkatársai arra törekednek, hogy a hazai gazdaság egészében, vállalatmérettől és iparágtól függetlenül hosszú távú és mély kapcsolatot alakítsanak ki a cégtulajdonosokkal. A kapcsolatépítés egyik formája a több mint 10 éves múltra visszatekintő Cégérték című kiadvány, amely Magyarországon egyedülálló módon beszél a hazai cégtulajdonosokat érintő vállalati pénzügyi és tranzakciós kérdésekről.

Erős nemzetközi kapcsolatrendszer

A Concorde MB Partners átmenetileg a világ két legpatinásabb és legkiterjedtebb partner-rendszerével rendelkező nemzetközi középvállalati fókuszú cégértékesítési szervezetének, az IMAP Inc.-nek és az M&A International-nak is kizárólagos magyarországi képviselője.

Nemzetközi hálózati partnerei segítségével közel 40 országban helyi kollégák bevonásával kutatunk fel befektetőket 1 millió eurót meghaladó nyereségű cégekre. Az nemzetközi hálózatok tagvállalatai jól szabályozott keretek között, kölcsönös előnyök mentén működnek együtt határon átnyúló cégeladások lebonyolításában.