IMAP KONFERENCIA BARCELONÁBAN

Az IMAP – a cégfelvásárlási tanácsadók vezető globális szervezete – március utolsó hetében tartja éves tranzakciós konferenciáját. A rendezvény központi részeként az európai IMAP irodák a vevők és eladók közelítése céljából bemutatják egymásnak a legígéretesebbnek tartott cégeladási és cégvásárlási megbízásaikat, esettanulmány keretében prezentálják az elmúlt időszak legsikeresebben zárult tranzakcióit, illetve kölcsönösen segítenek egymásnak a legígéretesebb, új módszerek elsajátításában. A konferencia házigazdája hálózatunk ibériai tagja az IMAP Lynx lesz, aki a csodálatos Barcelonát választotta az esemény helyszínének.

A rendezvényen elhangzott fontosabb információkról és fejleményekről áprilisi számunkban fogunk részletesen beszámolni.

TÁVOL-KELETI KAPCSOLAT

Kimondottan sikeresen kezdte az évet a Concorde MB Partners szingapúri irodája. A már három fővel működő iroda ezúttal egy nagy ázsiai online egyetem eladására, illetve egy közép-európai egészségügyi cég ázsiai terjeszkedésének támogatására kapott megbízást.

Jó lehetőséget látunk arra, hogy szingapúri és vietnámi jelenlétünket kihasználva támogassuk a magyar KKV-k terjeszkedését a régióban, továbbá hogy dél-kelet-ázsiai befektetők magyarországi cégvásárlását segítsük elő.