Lapunkról

A Cégérték évi hat alkalommal jelenik meg magyar nyelven, több, mint tíz éve. Olvasóink jelenlegi és jövőbeni vállalat-tulajdonosok, vállalkozók és cégvezetők. Hasábjainkon a cégeladási-felvásárlási szakma olyan vezető szakembereivel konzultálhat, akik pénzügyi, jogi, adózási, számviteli vagy informatikai tanácsadóként nap mint nap cégek felvásárlását, finanszírozását, eladását valósítják meg.

Szerzők és közreműködők:

  • Szendrői Gábor, a Cégérték főszerkesztője, a Concorde MB Partners ügyvezető partnere.
  • Jalsovszky Pál, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda alapítója, adótervezési és fúziós és felvásárlási tranzakciók jogi szakértője.
  • Gerendy Zoltán és Kertész Gábor Magyarország egyik meghatározó adótanácsadó cégének, a BDO Magyarországnak vezetői.
  • Ember Zoltán, lapunk grafikusa, aki önálló, megkülönböztető arculatot talált lapunknak.  
  • Illetve a Concorde MB Partners alkalmazottai.

Filozófiánk

Célunk egy olyan folyóiratot készíteni, amiből olvasóink folyamatosan tájékozódhatnak, hogy hogyan építhetik értékesebbé cégeiket; ehhez hogyan vonhatnak be finanszírozást; hogyan erősíthetik a vállalatot felvásárlásokkal; és végül, hogy válthatják verítéküket vagyonra. Küldetésünk, hogy segítsünk a magyar középvállalkozóknak mobilabbá, dinamikusabbá tenni cégeiket, hogy azok gyorsabban növekedjenek, valamint regionálisan és páneurópai szinten terjeszkedjenek. Szeretnénk a kiszállás perspektívájával motiválni a most induló vállalkozó generációt, hogy érdemes legyen vállalniuk az inkubációs évek nélkülözéseit és könnyebben felfedezzék a vagyonfelhalmozáshoz vezető utat.

Értékeink

Lapunkat vezető gyakorlati szakemberek írják közvetlen, kendőzetlen, póztalan stílusban. Célunk a szakmánk misztifikálása helyett azt közel vinni Önhöz, tisztelt olvasó, aki talán már most ügyfelünk, ismerősünk, vagy akit esetleg már holnaptól ügyfeleink, befektető partnereink között köszönthetünk.

A Cégérték magazin archív számaihoz jó olvasást, és emelkedő cégértéket kíván Önnek:

Szendrői Gábor
főszerkesztő