Filozófiánk

Tranzakciós fókusz

A Concorde MB Partners kizárólag M&A típusú, azaz cégeladási, felvásárlási, tőkepiaci, kivásárlási és tőkebevonási tanácsadás nyújtására, az ezekhez kapcsolódó stratégiakészítésre és cégértékelések készítésére koncentrál.

Eredmény-központúság

Célunk, hogy ügyfeleink számára a legnagyobb hozzáadott értéket teremtsük. Ezért javadalmazásunk 90%-a az ügyletek sikeres megvalósításától függ. Szelektívek vagyunk és csak a siker kézzelfogható esélyével kecsegtető ügyleteket vállaljuk el és az elvállalt ügyletekért az általunk hozott eredménnyel arányos díjazást kérünk.

Vállalkozói szemlélet

A Concorde MB Partners jelentős része a munkatársak tulajdonában van. A következő előléptetés vagy éves prémium helyett mindannyian cégünk hosszú távú értéknövekedésében vagyunk érdekeltek. Egzisztenciánk és boldogulásunk elsősorban a Concorde MB Partners hírnevének fenntartásától és erősítésétől függ.

Középpontban a hazai vállalkozók

A magyar vállalattulajdonos egy kicsit más, mint a cseh vagy a lengyel, és nagyon más, mint a német vagy a francia. Más a kulturális háttere és más szabályrendszeren belül kénytelen működni. Ezért aztán olyan szakembereket választ legközelebbi tanácsadóinak, akik ismerik ezeket a sajátos megfontolásokat. A Concorde MB Partners munkatársai arra törekednek, hogy a hazai gazdaság egészében, vállalatmérettől és iparágtól függetlenül hosszú távú és mély kapcsolatot alakítsanak ki a cégtulajdonosokkal. A kapcsolatépítés egyik formája a több mint 10 éves múltra visszatekintő Cégérték című kiadvány, amely Magyarországon egyedülálló módon beszél a hazai cégtulajdonosokat érintő vállalati pénzügyi és tranzakciós kérdésekről.

Erős nemzetközi kapcsolatrendszer

A Concorde MB Partners átmenetileg a világ két legpatinásabb és legkiterjedtebb partner-rendszerével rendelkező nemzetközi középvállalati fókuszú cégértékesítési szervezetének, az IMAP Inc.-nek és az M&A International-nak is kizárólagos magyarországi képviselője.

Nemzetközi hálózati partnerei segítségével közel 40 országban helyi kollégák bevonásával kutatunk fel befektetőket 1 millió eurót meghaladó nyereségű cégekre. Az nemzetközi hálózatok tagvállalatai jól szabályozott keretek között, kölcsönös előnyök mentén működnek együtt határon átnyúló cégeladások lebonyolításában.

A Concorde MB Partners az IMAP és az M&A International hálózaton kívül, egyik stratégiai tulajdonosán, az Oriens-en keresztül magyarországi képviselője a Wells Fargo, az egyik legnagyobb amerikai bank befektetési banki részlegének. Ezen kapcsolata segítségével a Concorde MB Partners szinte bármilyen amerikai nagyvállalat képes elérni, amennyiben a szóban forgó tranzakcióban erre szükség van.

KÜLDETÉSÜNK

“A Concorde MB Partners hazai magántulajdonú cégek tulajdonosait, illetve magántőke- és szakmai befektető vállalatokat segít cégeladási és felvásárlási tranzakciók megvalósításában Magyarországon. Tevékenységünk során a nemzetközi hálózatunk globális szervezetére, a Wells Fargo befektetési bankjára és a köré szerveződött független tanácsadói hálózatra, valamint komplex tranzakciós helyzetek kezelésében szerzett tapasztalatainkra építünk.
Célunk, hogy a magánvállalkozói, magántőkés és multinacionális vállalatok számára nemzetközi színvonalú cégértékesítési, tőkebevonási és felvásárlási valamint a Concorde Értékpapír Zrt-vel együttműködésben tőkepiaci tanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk. Ezt a célt széles helyi és nemzetközi kapcsolatrendszerünk mozgósításával, a fúziós és felvásárlási piacra koncentrálva és a komplex ügyletekre innovatív megoldásokat szállítva érjük el.

Missziónk, hogy nemzetközi hálózataink Magyarországért felelős szervezeteként e piacok vezető cégértékesítési és felvásárlási tanácsadói legyünk. Célunk, hogy az eredményességre törekvő közép- és nagyvállalatoknak és tulajdonosaiknak prémiumszolgáltatást nyújtsunk, illetve magunk kezdeményezzünk konszolidációs és fúziós tranzakciókat az erre érett és befektetői érdeklődést mutató iparágakban. Ügyfeleinknek visszatérő, stratégiai üzleti partnerei kívánunk a továbbiakban is lenni.”
Nagy Kálmán és
Szendrői Gábor
ügyvezetők