A BÉT KÖZEL MÁSFÉL ÉVE MŰKÖDIK EGYÜTT A LONDONI TŐZSDECSOPORT RÉSZÉT KÉPEZŐ ELITE-TEL AZ ELITE PROGRAM HAZAI ISMERTSÉGÉNEK TERJESZTÉSÉBEN.

 

A programhoz a 2017. évben tíz magyar cég – BÉFLEX Zrt., CNC Rapid Kft., Diagon Kft., Goodwill Pharma Kft., Lakics Gépgyártó Kft., Megakrán Kft., Qualysoft Informatikai Zrt., Tranzit-Food Kft., UBM Trade Zrt., XAPT Kft. – csatlakozott és ezzel Magyarország a harmadik helyen képviselteti magát az ELITE International csoportban.

A kétéves MBA jellegű képzésen az ELITE cégek neves üzleti iskolák oktatóival dolgozhatnak együtt (London Business School, Imperial College Business School, ESCP Europe Business School, spanyol IE Business School, olasz Universitá Commerciale Luigi Bocconi, német WHU–Otto Beisheim School of Management).

Az ELITE Program a cégek számára szól, így a program előnyeit adott esetben a felső vezetés több tagja is élvezheti.

A program több mint egy képzés, a résztvevő cégek egy közösség részesei lesznek, lehetőségük nyílik egymástól tanulni, külföldi kollegákkal tapasztalatot cserélni, kapcsolatot építeni, üzletet kötni.

Az ELITE International Program következő csoportja, amelyhez még lehet csatlakozni, 2018. május 3-án indul. * A BÉT a programot és az együttműködését az ELITE-tel kis csoportos beszélgetéseken, üzleti reggelik, találkozók alkalmával ismerteti meg az érdeklődő cégekkel. A következő ilyen eseményre szeretettel várjuk Önt is:

  • 2018. március 27-én délután 16.00 órától 18.00 óráig;
  • 2018. április 10-én reggel 9.00 órától 11.00 óráig.

Amennyiben az ELITE találkozók valamelyikére szeretne regisztrálni, vagy további információra van szüksége forduljon hozzánk bizalommal az elite@bse.hu e-mail címen.