cegertek_84_09A BOX PRINT KFT. HAT HÓNAPOS ELŐKÉSZÍTÉST KÖVETŐEN TÖBBSÉGI TULAJDONRÉSZT SZERZETT AZ FSD PACKAGING KFT-BEN. A KÉT CÉG HOSSZÚ TÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉSRE KÉSZÜL: ÉV VÉGÉIG AZ FSD PACKAGING BEOLVAD A BOX PRINTBE.

Mindkét cég családi vállalkozásként indult, elsősorban az FMCG szektornak, valamint mezőgazdasági, és egyéb ipari gyártó cégeknek szállítanak be különböző csomagolóanyagokat. A Körösladányban működő Box Print 49 fő álladó munkatársat foglalkoztat, 73-an dolgoznak az FSD Packaging dunaharaszti nyomdájában.

A Box Print jellemzően a nagyvállalati szektort szolgálja ki, termékeik a világ 30 országában vannak jelen az áruházak polcain. A vállalkozás öntapadó címkék és bliszterkartonok sorozatgyártására specializálódott. Tekercses nyomtatású termékeit flexo, íves nyomtatású termékeit pedig ofszet technológiával állítja elő. Éves nettó árbevétele 2015-ben meghaladta az 1,1 milliárd forintot.

Az FSD Packaging széles termékszortimenttel rendelkezik; faltkarton csomagolóanyagok, ofszet kasírozott dobozok, termékek, kereskedelmi displayek, POS és POP termékek fejlesztésével és kivitelezésével is foglalkoznak. A nyomda éves nettó árbevétele 2015-ben meghaladta a 900 millió forintot.

A Concorde MB Partners a vevő tanácsadójaként működött közre az adásvételi szerződés kitárgyalásában.

Schilling Dániel
menedzser
Concorde MB Partners
daniel.schilling@cmbp.hu